Jeg har etter denne ferien fått meg en ny favoritt forrett!
Kamskjell på en seng av asparges med en dill-sennep-saus
Dette trenger du:
Kamskjell (ca. 3-4 stk per pers)
Store asparges
Salt og pepper på kamskjellene
Saus:
2 ss Dijon-sennep
2 ts Mørk Idun sennep på glass
4 ss solsikkeolje
1 ts sitronsaft
1 klype salt
3 ss vann for å tynne den litt ut
Stor(!) neve finhakket dill
Stek kamskjellene i 1 min. på hver side i nøytral olje (raps/solsikke) på middels-sterk varm.
Senk varmen og stek kamskjellene i 2 min på hver side i 1 ss smør.
Smørstek asparges med salt og pepper i ca 7 min
(til de har litt motstand i seg).
Server kamskjellene oppå aspargesene og dander sausen rundt.
Det blir garantert deres favoritt også :)