ELSKER at sommeren har kommet (selv om
det er en smule kaldere ute i dag enn det har vært i det siste), og med
sommer kommer sommermaten:) Og det er JEG glad for!!!!!!:)
Du trenger:
Grill, men kan gjøres i stekepanne og i ovn
Gårdskylling
Sorte oliven
Soltørket tomat
Fetaost
Crispysalat
Olivenolje
Redusert Balsamico
Poteter
Fyll skinnet på kyllingen med skivet/hakket sorte oliven, soltørkettomat og fetaost.
Brunes i panne med smøt til skinnet blir gyllent og litt crispy.
Putt
lårene på grillen (eller i ovnen på 180´C i ca. 20 min) og stek til
ferdig. Grill er alltid litt vanskelig så du må bare teste og skjære
litt i kjøttet for å se om det er ferdig.
Server med en deilig salat med olivenolje og balsamico,
stekt potetbåter og Sommer-Tzatsiki!