Nå som det er så mørkt og trist ute er det deilig med comfy food:)
Da passer det perfekt med en spicy mexikansk gryte med kidneybønner
Du trenger:
Karbonadedeig/Kjøttdeig
(jeg brukte karbonadedeig av Elg)
Hakket hermetisk tomat
Kidneybønner
Chili
Gul løk
Paprika
Tomatpuré
Villris
Oregano
Lett rømme
Salt&pepper
Persille
Hvitløk
Stek kjøttdeigen med salt, pepper og oregano. Sett til side.
Stek så hakket løk, hvitløk og paprika.
Tilsett så en boks med tomater og 3 ss med tomatpure. Ha ekstra oregano oppi, salt og pepper.
Ha i 1/2 chili og kjøttdeigen og la det surre i 20 min.
Kok opp risen nesten ferdig (5 min mindre enn ferdig) og ha i gryten
Smak til med krydder og server med en klapp lettrømme og fersk persille.