Middagstips fra min middag i går:)
Ovnsbakt Pangasius med timian, rosmarin, chili, soltørkedetomater og salt&pepper
Servert med spinat, stekte gulrøtter og reke-cremé fraiche-saus
Du trenger:
Pangasius filet
Soltørketetomater
Timian
Gulrøtter
Spinat (hakket)
Cremé Fraiche
Reker
Dill
Persille
Chili
Muskatnøtt
Kyllingbuljong
Smør
Salt&Pepper
Ha soltørketetomater, timian, hakket tørket chili, salt&pepper og små
klumper med smør over fiskefiletene i en ildfastform. Sett i ovnen på 200´C i 10-15 min.
Hakk spinat og ha i 1/2 kyllingbuljongterning med litt vann, 1 ss Cremé Fraiche,
1 ts muskatnøtt (malt) og salt&pepper.
Del gulrøttene i mindre biter og stek i panne med litt salt.
Ha Cremé Fraiche i en lite kjele på middels varme. Ha i reker, masse hakket dill,
salt&pepper og litt hvitvin.
Middagen lages på nærmere 20 min;)
Bon Apétit