Du trenger:
Salmalaks eller laks fra belly loin
Purre
Ingefær
Hvitløk
Rosenkål
Soltørkede tomater
Soya
Olje
Salt
Pepper
Estragon
Tørket Chili
Wasabi
Tørket Chili
Wasabi
Creme Fraiche Lett
Fiskebuljong
Tørr hvitvin
Ha purre, ingefær, hvitløk og bladpersille i bunnen
Legg filetene på toppen og ha over olje, litt soja, salt&pepper, tørket chili pulver og estragon
Stek rosenkål med salt&pepper i olje fra soltørkede tomater.
Ha i hakket soltørkede tomater og la det kose seg under lokk til de er gylne (ca. 7-10 min)
I en kjele ha i Creme Fraice lett, 1/2 fiskebuljong, estragon, hvitvin, salt&pepper
og en dæsj Wasabi
Tørr hvitvin
Ha purre, ingefær, hvitløk og bladpersille i bunnen
Legg filetene på toppen og ha over olje, litt soja, salt&pepper, tørket chili pulver og estragon
Stek rosenkål med salt&pepper i olje fra soltørkede tomater.
Ha i hakket soltørkede tomater og la det kose seg under lokk til de er gylne (ca. 7-10 min)
I en kjele ha i Creme Fraice lett, 1/2 fiskebuljong, estragon, hvitvin, salt&pepper
og en dæsj Wasabi