Sikahjort (her kan du bruke det meste som er vilt)
Gulrøtter
Erter
Aromasopp (evt. sjampinjong)
Blomkål
Hvetemel
Melk
Hønsebuljong
Hvitløk
Salt & Pepper
Rapsolje
Mynte
Timian
Kok grønnsakene til de er gjennomkokte.
Sil av vannet og lag pure med en stavmikser. Ha i kremfløte, salt&pepper og hønsebuljong.
Ha litt hakket frisk mynte i ertepureen for litt ekstra spennende smak.
Ha i 1/2 hvitløksfedd i gulrotpureen.
Varm opp god olje til friteringen. Jeg bruker rapsolje.
Del blomkålen i skiver. Bland sammen litt mel, salt og pepper, div urter du liker og melk til du får en deig som er lik konsistensen til vafler. Dypp blomkålen i røren og det over i pannen. Ta de ut og legg de på en rist når de er gylne.
Serveres med timian og smørstekt Aromasopp.