Du trenger:
Nakkekoteletter
Fersk spinat
Soltørkete tomater
Pinjekjerner
Cherrytomater
Crema de Balsamico
Provence krydder
Salt&Pepper
Epletzatziki:
Creme fraiche eller Rømme
Hvitløk
Grønne epler
Salt&Pepper
Romtemperer koteletten. Krydre med provencekrydder, salt og pepper.
Stek i en varm panne med smør til gyllen på begge sider. Når den er fast i kjøttet
(ca. 5 min på hver side) ta pannen av og la den hvile i ett par min. Saftig og god!
I en wokpanne ha i spinat, soltørketetomater og pinjekjerner.
Stek til spinaten er blank og mistet sin fasthet. Krydre med salt og pepper etter smak.
Ha creme fraichen i en bolle. Ha oppi ønsket menge hvitløk (presset).
Kutt epler i småbiter (behold gjerne skallet på).
Krydre med salt og pepper etter ønsket smak.
Serveres med cherrytomater og Crema de Balsamico.