NAKKIS MED SPINAT OG EPLETZATZIKI

Du trenger:

Nakkekoteletter
Fersk spinat
Soltørkete tomater
Pinjekjerner
Cherrytomater
Crema de Balsamico
Provence krydder
Salt&Pepper

Epletzatziki:
Creme fraiche eller Rømme
Hvitløk
Grønne epler
Salt&Pepper


Romtemperer koteletten. Krydre med provencekrydder, salt og pepper. 
Stek i en varm panne med smør til gyllen på begge sider. Når den er fast i kjøttet 
(ca. 5 min på hver side) ta pannen av og la den hvile i ett par min. Saftig og god!

I en wokpanne ha i spinat, soltørketetomater og pinjekjerner. 
Stek til spinaten er blank og mistet sin fasthet. Krydre med salt og pepper etter smak. 

Ha creme fraichen i en bolle. Ha oppi ønsket menge hvitløk (presset). 
Kutt epler i småbiter (behold gjerne skallet på). 
Krydre med salt og pepper etter ønsket smak. 

Serveres med cherrytomater og Crema de Balsamico.