Dagens lunsj er nok lettest å lage hjemme.
Bakt Zucchini
(nesten som en lasagne)!
MMmmmmmmmmmmmm!!!!
Bakt Zucchini
(nesten som en lasagne)!
MMmmmmmmmmmmmm!!!!
Alt oppi ildfastform (180-200´C til gyllenbrun):
3 zucchini - skåret i skiver
1 ts oliven olje
1 ts oliven olje
1-3 dl parmesan - revet
1 kopp (3-5 dl) marinarasaus
1-3 dl mozzerella ost - revet eller i hvis det er fersk i små biter
05-2 dl brødbiter (hvis man vil)
salt og pepper
Marinarasaus (kan også kjøpes på glass):
1,5 | stk rød chili - etter smak | |||||
12 | stk svarte oliven - hakket | |||||
1 | ss kapers | |||||
1,25 | dl olivenolje | |||||
1 | stk løk - finhakket | |||||
2 | fedd kvitløk - finhakket | |||||
2 | ts oregano | |||||
500 | gr tomater/hermetiske |
Kan også lages på forhånd hjemme - uten ost men i ovnen - og så ta det med på skolen.
Legg ost på skolen og sett i mikro.
Mmmm yummy yummy food in my tummy! :)