Dagens Lunsjtips: Bakt Parmesan-Zucchini

Dagens lunsj er nok lettest å lage hjemme.
Bakt Zucchini
(nesten som en lasagne)!
MMmmmmmmmmmmmm!!!!


Alt oppi ildfastform (180-200´C til gyllenbrun):
3 zucchini - skåret i skiver
1 ts oliven olje
1-3 dl parmesan - revet
1 kopp (3-5 dl) marinarasaus
1-3 dl mozzerella ost - revet eller i hvis det er fersk i små biter
05-2 dl brødbiter (hvis man vil)
salt og pepper

Marinarasaus (kan også kjøpes på glass):
1,5stk rød chili - etter smak
12stk svarte oliven - hakket
1ss kapers
1,25dl olivenolje
1stk løk - finhakket
2fedd kvitløk - finhakket
2ts oregano
500gr tomater/hermetiske






Kan også lages på forhånd hjemme - uten ost men i ovnen - og så ta det med på skolen.
Legg ost på skolen og sett i mikro. 

Mmmm yummy yummy food in my tummy! :)