Her kommer ett morsomt tips dere alle kan lage til sommeren.
Med eller uten alkohol - men jeg syns det slår to herlige fluer i en smekk :)
Deilig en varm sommerdag før man skal på festival eller fest!
Fersken-Bourbon ispinner
Med eller uten alkohol - men jeg syns det slår to herlige fluer i en smekk :)
Deilig en varm sommerdag før man skal på festival eller fest!
Fersken-Bourbon ispinner
Til ca 18-20 ispinner trenger du:
1-2 kopp med knust fersk fersken
1/4 kopp Bourbon (ca. 2 dl)
1/2 kopp sirup (kald) - (1/4 sukker og 1/4 vann i kjele til sirup)
2 kopper med vaniljeyoghurt
(eller annen yoghurt etter ønske- naturell el.)
(eller annen yoghurt etter ønske- naturell el.)
Mos ferkene i mixmaster eller med potetmoser og bland inn bourbon. Tilsett så den kalde sirupen og bland godt - smak fortløpende - noen liker litt mer eller mindre sirup enn andre.
Bland så inn yoghurten.
Bestem selv hvilke fasonger osv - men jeg syns det er lettest å lage de i litt store shotteglass eller små melkeglass.
Sommeren er nær :) :) :)
Bland så inn yoghurten.
Bestem selv hvilke fasonger osv - men jeg syns det er lettest å lage de i litt store shotteglass eller små melkeglass.
Sommeren er nær :) :) :)