Dagens middag er utrolig enkelt å lage og er et billig alternativ for fattige studenter:)
Fikk faktisk tips om denne fisken av min søte mor for ett par år siden. -Takk mor!
Fikk faktisk tips om denne fisken av min søte mor for ett par år siden. -Takk mor!
Pangafisk er en hvit fisk fra flyndrefamilien. Fisken får du kjøpt i frysedisken
i utvalgte butikker og fås i pakker med 5-7 store fileeter.
i utvalgte butikker og fås i pakker med 5-7 store fileeter.
Legg fisken i en ildfastform med:
Olivenolje
Tomater
Gulrøtter
Soltørketetomater
Sukkererter
Krydre med (helst) fersk oregano, koriander og/eller timian
Salt og pepper
Og en halv sitron eller lime (saft)
Settes inn i ovnen på ca 180-200´C i ca 20-35 min (kommer an på ovnen).
Ferdig når fisken er ordentlig hvit og gulrøttene er sånn at man
nesten kan - uten kraft- ta en gaffel gjennom.
Ferdig når fisken er ordentlig hvit og gulrøttene er sånn at man
nesten kan - uten kraft- ta en gaffel gjennom.
Server med enten kokte poteter eller en salat med gresk rømmedressing.
Enjoy - so so soooo delicious! :)