Todays Healthy Dinner Day 4

Stekt pangasiusfilet på en seng av "kremet" spinat, stekt aromasopp
og en reke-creme fraiche-saus

Dette trenger du:
Pangasius
Frossen spinat
Creme Fraiche
Gressløk
Dill
Aromasopp/Sjampinjong
Reker
Pepper
Salt
Smør/olje til steking

*

Tlsett litt olje i en kjele og tilsett spinaten. Når alt er "smeltet" tilsetter du 
3-4 ss lettrømme, salt(!) og pepper. 


Stek soppen i smør på middels+ varme leeeenge. Da bevarer du smaken på 
sjampinjongen og soppen får en mer stekt smak enn kokt. 
 Pangasius er litt som kveite og ulike typer flyndre og stekes dermed veldig fort. 
Stek fisken i ca 5 min på hver side. Husk å pepre filetene!
 
I en kjele tilsetter du Creme Fraiche, hakket gressløk, dill, salt, pepper og reker. Hvis du bruker reker fra lake, tilsett litt (1-2 ss) av laken. Da får du en god fiskearoma. 
Sunt og kjempegodt!