Påske-Restaurantbesøk

Jeg var og spiste med familien min på restaurant her forledendag og endte opp på Pascal i Henrik Ibsens gate. Å gud som vi (jeg) spiste...

 *
Forrett:
Smørstekt kamskjell og skampi på en seng av kremet
 julienne grønnsaker

*
Hovedrett:
DUO av lam, fylt minisquash, potetgalette med 
ramsløk og sause prince noir.
*
Kveite med urtecrust, paprika-chorizoconfit og
 sauce americane.
*
 Entrecôte toppet med kremost tilsmakt vårløk, mais og soltørret tomat, sautert nepe og haricots verts bønner, pomme pont-neuf og rødvinsaus

Dessert:
Sorbet:
Kokos, Bringebær og Lime
 *
Sjokoladefondant med bringebærsorbet og assortert frukt
 *
Very Hot:
mørk sjokolademousse 70% med chilikrem med bringebærsorbet og -coulie
 *
Til både(!) fisken og kjøttet drakk vi denne utrolig gode 
Bordeaux Superieur vinen