Mexikansk gryte

Nå som det er så mørkt og trist ute er det deilig med comfy food:)

Da passer det perfekt med en spicy mexikansk gryte med kidneybønner

Du trenger:
Karbonadedeig/Kjøttdeig 
(jeg brukte karbonadedeig av Elg)
Hakket hermetisk tomat
Kidneybønner
Chili
Gul løk
Paprika
Tomatpuré
Villris
Oregano
Lett rømme
Salt&pepper
Persille
Hvitløk

Stek kjøttdeigen med salt, pepper og oregano. Sett til side. 
Stek så hakket løk, hvitløk og paprika. 

 

Tilsett så en boks med tomater og 3 ss med tomatpure. Ha ekstra oregano oppi, salt og pepper. 
Ha i 1/2 chili og kjøttdeigen og la det surre i 20 min. 


Kok opp risen nesten ferdig (5 min mindre enn ferdig) og ha i gryten 


Smak til med krydder og server med en klapp lettrømme og fersk persille.