CHEESY FRIDAY

Jeg er da ikke nærheten av å være den eneste som har gledet seg til i dag
It´s friday!:)

Her kommer et deilig fredagsmiddagstips (selv om jeg spiste dette i går) :)

Du trenger:
Andebryst
Rødbeter
Chevre
Blandet salat 
(Asia Mix: spinatblader, ruccula, hjertesalat etc.)
Bringebær Vinaigrette
Redusert Balsamico
Honning
Timian
Salt

Stek andebrystene med skinnet ned på middels/høy varme i en tørr teflonpanne 
(du trenger ikke olje/smør da andefettet er nok for steking!)


Skrell rødbeten og del opp i små biter (ca størrelsen av en halv plomme). Ha rødbetene i en ildfast form med honning, masse salt og litt timian. Sett det inn i  stekeovnen på ca. 175´C i 45-60 min - ferdig når de er møre og kan stikke en gaffel i de:)

Ha brystene i sølvfolie og sett i ovnen sammen med betene (ca i 20 min). 


Ha Chevren på en liten keramikktallerken 
og ha i ovnen i ca. 10 min. 
Ta den ut og la den avkjøle.
*
Raspberry Vinaigretten fra Nicolas Vahé er veldig god, men ikke så søt som jeg skulle ønske at den var, derfor kompanserer jeg litt med redusert Balsamico (Crema de Balsamico). Liker du den søtere
koker du bringebær med en del sukker i en kjele under lokk. Hell dette gjennom en fin sil og la sausen redusere ned. 



 Dresser salaten med Bringebærvinaigretten og ha Chevre over
  


Bon Appétit!